Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

•Νέα Όργανα Μέτρησης και Ελέγχου από τη LUMEL

Η κατασκευάστρια εταιρεία LUMEL που ειδικεύεται στα όργανα μέτρησης και ελέγχου και την οποία αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά η Elesis Electrical Solutions A.E. (http://www.elesis.gr/) αναπτύσσει με δυναμικό τρόπο νέα πρωτοποριακά προϊόντα, τα οποία καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις αυξημένες ανάγκες των πελατών.
Για παράδειγμα το όργανο ND1 Αναλυτής και καταγραφικό παραμέτρων τριφασικών δικτύων ισχύος με οθόνη αφής που αντικαθιστά πέντε συσκευές σε μία! Επίσης, πέρα από το νέο ND1 η LUMEL έχει σχεδιάσει μια σειρά άλλα όργανα. Όλα αυτά τα προϊόντα πολύ σύντομα θα είναι σε κυκλοφορία και στη διάθεσή σας.
Σημειώνεται ότι η Elesis, διευρύνοντας τη γκάμα των προϊόντων του ευρύτερου ηλεκτρολογικού τομέα που προσφέρει στην αγορά ως μια ολοκληρωμένη λύση, συνεργάζεται με την πολωνική εταιρία LUMEL διαθέτοντας Όργανα Μέτρησης και Ελέγχου αυτής της εταιρίας στην ελληνική και κυπριακή αγορά.
Στην αγορά διατίθεται πλέον μια ευρεία γκάμα προϊόντων με υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά και ανταγωνιστικές τιμές, ώστε να δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες, χρήστες, κατασκευαστές και εγκαταστάτες να αποκτήσουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα χρησιμοποιώντας λύσεις κατασκευής LUMEL συνεργαζόμενοι αξιόπιστα με την Elesis.
Η LUMEL προσφέρει τις εξής κατηγορίες προϊόντων:
- Αναλογικά και ψηφιακά όργανα μέτρησης (Analog and digital meters)- Βολτόμετρα και Αμπερόμετρα Εναλλασσόμενου Ρεύματος (AC voltage, AC current measurement)- Βολτόμετρα και Αμπερόμετρα Συνεχούς Ρεύματος (DC voltage, DC current measurement)- Μορφοτροπείς μέτρησης (Measuring Transducers)- Συγχρονοσκόπια (Synchronizing units)- Κιλοβατόμετρα - Μέτρηση ισχύος, ενέργειας και αρμονικών (Power, energy, harmonics measurement)- Μετρητές ροής, πίεσης και στάθμης (Flow, pressure, level measurement)- Μετρητές αριθμού παλμών, περιόδων και Ωρομετρητές (Pulses, periods, hours measurement)- Μετρητές θερμοκρασίας και υγρασίας (Temperature, humidity measurement)- Καταγραφικά (Recorders)- Ελεγκτές βιομηχανικών διεργασιών (Industrial processes controllers)- Ελεγκτές ισχύος (Power controllers)- Αριθμητικές, γραφικές, αλφαριθμητικές Οθόνες ενδείξεων μεγάλου μεγέθους (Numeric, graphic, alphanumeric large size displays)- Λύσεις δικτύων μέτρησης (Integration elements of measuring networks)- Δημιουργία εξειδικευμένων προϊόντων στα μέτρα του πελάτη (Customized products)
Προφίλ της εταιρείας LUMEL: Η ιστορία της LUMEL ξεκινάει εδώ και πάνω από 55 χρόνια και στο μεταξύ με βάση την Πολωνία έχει εξελιχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους διεθνείς κατασκευαστές οργάνων μέτρησης και συναφούς ηλεκτρολογικού εξοπλισμού. Πάνω από το ήμισυ της παραγωγής της LUMEL εξάγεται σε περισσότερες από 45 χώρες στον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια η LUMEL έχει υλοποιήσει μεγάλες επενδύσεις, ώστε να αποτελεί πλέον μια πρότυπη διεθνή κατασκευαστική μονάδα με τα υψηλότερα Standards. Επενδύοντας στην ποιότητα και εφαρμόζοντας σύγχρονα πρότυπα και αναβαθμισμένες διαδικασίες η LUMEL εδραιώνει τη θέση της στην παγκόσμια αγορά και αποτελεί τον καλύτερο συνεταίρο για την Elesis αφού οι δύο εταιρείες μοιράζονται μεταξύ τους τις ίδιες αξίες έχοντας πάνω από όλα την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.
Όλες οι πληροφορίες για τη LUMEL και για τα προϊόντα της είναι αναρτημένες τόσο στην ιστοσελίδα της Elesis http://www.elesis.gr/ όσο και σε αυτή της LUMEL http://www.lumel.com.pl/ και στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου.
Από: Δελτίο τύπου Elesis Electrical Solutions Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου